AJANKOHTAISTA

23.4.2018


Heinolan Sahakoneilta 8 kpl leveitä HFB-Suurtehokuivaamoja ULK:n sahalle Kostylevoon Arkangelin alueelle

Heinolan Sahakoneet Oy on toimittanut ULK-sahalle Arkangelin alueelle 8 kpl 2-vaiheisia suurtehokanavakuivaamoja tyyppiä HFB, joista neljä kanavaa on tarkoitettu lautojen kuivaukseen ja neljä kanavaa lankkujen kuivaukseen. Kanavien yhteiskapasiteetti on noin 400 000 m3 vuodessa kuivattaessa kuusi– ja mäntysahatavaraa 11 % loppukosteuteen. Kuivaamorakennuksen materiaali on leveä ruostumaton teräselementti. Kanavat on varustettu kuormanpainimilla ja HEINOLAN uusimmalla Eco kuivaamoautomatiikalla. Kuormien siirto tapahtuu automaattisesti kiskoradoilla ja 8,2 m leveillä kuivaamovaunuilla. Vaunuun mahtuu kaksi 4,1 m leveätä pakettia rinnakkain ja kolme päällekkäin.

 

 

Leveät hissiovet on varustettu kaksinkertaisella putoamissuojalla. Tehokkaat lämmityspatterit on varustettu kolminkertaisella jäätymissuojalla. Lämpötila-anturit, puhaltimien rasvausputket ja kuormanpainimien sylinterit sijaitsevat ullakolla. Lisäksi poistopuhaltimen moottori on poistokanavan ulkopuolella. Näin laitteiden elinikä kasvaa ja huolto- ja kunnossapitotyö on vaivatonta.

Kuivaamot toimitettiin kahdessa moduulissa vuoden 2016 ja 2017 aikana. Ensimmäisen moduulin neljä kanavaa on jo tuotannossa ja toiset neljä kanavaa on tällä hetkellä ylösajovaiheessa. Heinolan Sahakoneet Oy on ainoa toimittaja kotimaassa, joka keskittyy laadukkaan kuivaustekniikan kehittämiseen. Kuivaamotiimissämme on 15 kuivauksen ammattilaista, jotka keskittyvät pelkästään kuivauksen kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Tiimin yhteenlasketulla 100 vuoden kokemuksella ja markkinaosuuksilla mitaten olemme suurin toimittaja.

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS

Lataa lisää