AJANKOHTAISTA

31.1.2019


Jan Räsänen Heinolan Sahakoneet Oy:n toimitusjohtajaksi – Kari Kiiskinen jatkaa hallituksessa

Tuotantotalouden diplomi-insinööri Jan Räsänen, 44, on Heinolan Sahakoneet Oy:n uusi toimitusjohtaja 1.2.2019 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Kari Kiiskinen jatkaa edelleen yhtiön hallituksessa ja johdon neuvonantajana syksyyn 2019 asti, omistajien toiveen mukaisesti.

Kari Kiiskinen on työskennellyt Heinolan Sahakoneiden palveluksessa yli 30 vuotta, joista viimeisimmät 10 vuotta toimitusjohtajana. Hän koki hetken olleen nyt oikea hallitulle muutokselle yhtiön operatiivisessa johdossa.

”Ikää tulee ja kello juoksee. Olen ilmaissut yhtiön johdolle haluni jäädä eläkkeelle tämän vuoden aikana. Johdon toiveesta toimin syksyyn asti Janin apuna siirtymävaiheessa. Muutos tehdään hallitusti, mikä on kaikkien etu. Pääsemme luottavaisin mielin tekemään vahdinvaihtoa yrityksessä”, Kiiskinen kertoo.

Jan Räsänen on toiminut aiemmin mekaanisen metsäteollisuuden palveluksessa, joista viimeisimpänä tehtaanjohtajana Metsä Woodilla. Heinolan Sahakoneille Räsänen tuli vuonna 2014. Toimitusjohtajan tehtävään hän siirtyy projektiosaston johtajan tehtävistä.

”On hienoa aloittaa uudessa tehtävässä hyvin hoidetussa talossa. Kari on tehnyt hyvää työtä yhtiön johdossa. Haluamme palvella asiakkaitamme samalla asiantuntemuksella ja intensiteetillä kuin tähänkin asti”, Räsänen sanoo.

Lisätiedot:

Kari Kiiskinen, p. 050 538 0825 / kari.kiiskinen@heinolasm.fi
Jan Räsänen, p. 044 732 3813 / jan.rasanen@heinolasm.fi

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS

Lataa lisää