AJANKOHTAISTA

14.8.2019


KUUKAUDEN HEINOLALAINEN: Kimmo Koskinen – “Heinolassa on konstailematon toimintaympäristö”

Teollisuushistorian harrastaja Kimmo Koskinen pääsi töihin yritykseen, jossa hän voi yhdistää työt ja harrastukset. Logiikkasuunnittelua kuivaamoille tekevän Kimmon myötä Heinolan Sahakoneet saa vahvaa lisäosaamista talon sisälle ja vahvistaa kuivaamo-osaamistaan.

Kimmo Koskinen on 40-vuotias lahtelainen, joka aloitti vuoden 2018 lopulla automaatioinsinöörinä Heinolan Sahakoneilla. Koskisen tehtäviin kuuluu kuivaamopuolen logiikkasuunnittelua, käyttöönottoa ja suunnittelun tukitoimia. Hänen tehtävänsä on kokonaan uusi talossa.

”Heinola halusi vahvistaa talon sisäistä tietotaitoa kuivaamopuolen vaativissa kysymyksissä, ja sitä tässä nyt opetellaan kovaa vauhtia. Jatkossa asiakkaamme saavat meiltä entistäkin vahvempaa tukea kuivaamopuolelle. Tarkoitus on kehittää itse kuivaamoja jatkuvasti lisää, mikä myös kuuluu työtehtäviini”, Koskinen kertoo.

Ennen nykyistä työtehtäväänsä Kimmo Koskinen on työskennellyt muun muassa Andritzilla, Lahti Precisionilla, Miprolla ja Nextromilla.

Työnantaja tuttu harrastuksien kautta

Koskinen harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa teollisuushistoriaa, minkä vuoksi nykyinen työnantajakin oli tuttu jo ennestään.

”Tiesin Heinolan vanhana historiallisena yrityksenä. Minulle se on erittäin positiivinen signaali, kun yrityksellä on tällainen tarina. Muutenkin olen viihtynyt oikein hyvin. Täällä byrokratiaa on suhteellisen vähän, ja koko firman henki on aika suora. Tämä on hyvin konstailematon toimintaympäristö. Tehdään asiat ja sillä selvä, mikä sopii minulle.”

Vapaa-aikaa Kimmolla ei tällä hetkellä liikaa ole, kun perheessä on yrittäjänä toimiva vaimo ja kaksi pientä lasta. Mutta jos aikaa jää, Koskinen harrastaa vapaasukellusta ja juoksemista. Ensi kesän tavoitteena onkin puolimaratonin juokseminen.

”Näin nelikymppisenä on pidettävä jo huolta kropastaan, että pysyy riittävässä kunnossa. Vapaasukellusharrastukseen palaan sitten kun on taas enemmän aikaa”, Koskinen päättää.

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS

Lataa lisää