AJANKOHTAISTA

10.8.2023


Nähdään Puumessuilla!

Heinolan Sahakoneet osallistuu Jyväskylän perinteisille Puumessuille 6-8.9.2023. Osastomme on B-276.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Osaamisellamme ja kyvyllämme hyödyntää uusimpia tekniikoita olemme edelläkävijöitä uusien kuivaamoiden ja niiden modernisointien toteutuksissa.

Metsä Fibre Rauman tehtaalle ja Ruotsin suurimmalle sahalle Södrä Värölle toteuttamamme kuivaamoprojektit ovat vahvoja näyttöjä kyvystämme toimittaa tehokkaita ja moderneja kuivaamoratkaisuja erilaisiin korkean vaatimustason toimintaympäristöihin, luotettavasti ja aikataulussa.

Heinolan Sahakoneilla on satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin yksi Euroopan johtavista hakkuritoimittajista. Kestävillä HEINOLA hakkureilla tuotetaankin korkealaatuista haketta, joka täyttää sellu- sekä energiateollisuuden laatuvaatimukset. Palvelemme asiakkaitamme myös varaosa- ja huoltotoiminnoissa.

Puu 2023 -tapahtuman teemana on ympäristötehokas tulevaisuus. Teema istuu erinomaisesti tapaamme toimia, sillä kuivaamomme sisältävät monia ominaisuuksia, joiden tehtävänä on energian ja kulujen säästäminen sekä turvallisuuden lisääminen.

Kuivaamot ovat toimintamme ydin ja ylpeydenaihe. Kehitämme kuivaamotekniikkaamme jatkuvasti vastaamaan entistä paremmin alan muuttuvia vaatimuksia.

Nähdään messuilla!

Toimitusvalikoimaan kuuluu kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Meillä on lisäksi satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Tutustu tarjontaamme

Lataa lisää