AJANKOHTAISTA

11.1.2019


Nimitysuutisia


HEINOLAN SAHAKONEET OY on nimennyt Veijo Malmin kotimaan myyntipäälliköksi ja lajittelulaitosten tuotepäälliköksi 1.1.2019 alkaen. Malmi on koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri ja työskennellyt Sahakoneiden palveluksessa eri tehtävissä lähes 20 vuoden ajan.


Kimmo Halttunen aloitti HEINOLA Care -liiketoiminnan esimiehenä ja myyntipäällikkönä 1.11.2018. Hän on koulutukseltaan maatalousteknikko ja työskennellyt muun muassa Betamet Oy:llä 17 vuotta, joista asennuspäällikkönä 10 vuoden ajan.


Marko Kaukonen on nimitetty kuivaamoliiketoiminnan tuotepäälliköksi 1.1.2019 alkaen. Kaukonen on koulutukseltaan energiatekniikan insinööri ja työskennellyt aiemmin muun muassa Oilonilla, Högforsilla ja Olkiluodon ydinvoimalassa erilaisissa energiatekniikan asiantuntijatehtävissä.


Markku Pynnönen on nimitetty hankintatoimen esimieheksi 1.12.2018 alkaen. Pynnönen on koulutukseltaan konetekniikan insinööri. Hän on työskennellyt viimeisimmät 15 vuotta kaivoslaite- ja maanrakennuslaiteyritysten palveluksessa, hankinnan ja tuotannon tehtävissä.


Kimmo Koskinen on nimitetty automaatioinsinööriksi 1.12.2018 alkaen. Hänen vastuualueenaan on sahakuivaamojen logiikkasuunnittelu. Koskinen on koulutukseltaan kone- ja ohjelmistotekniikan AMK-insinööri ja on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Andritzilla ja Lahti Precisionilla.

Toimitusvalikoimaan kuuluu kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Meillä on lisäksi satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Tutustu tarjontaamme

Lataa lisää