AJANKOHTAISTA

31.5.2018


Ruotsalaisen huonekaluvalmistajan tuotantolaitos on jälleen tilannut HEINOLAlta kaksi suurta täysautomaattista HFB-kanavakuivaamoa Stalowa Wolaan

Ruotsalaisen huonekaluvalmistajan tuotantolaitos on jälleen tilannut Heinolan Sahakoneet Oy:ltä kaksi suurta täysautomaattista kanavakuivaamoa tyyppiä HFB, joiden yhteiskapasiteetti on noin 55.000 m3 vuodessa kuivattaessa 50 mm mäntysahatavaraa 9 % loppukosteuteen.

Edellinen kahden HFB-kanavan toimitus oli vuonna 2015 ja asiakas on ollut erittäin tyytyväinen HEINOLAn kapasiteettiin, kuivauslaatuun ja tekniseen tukeen. Lisäksi HEINOLAn kuivaamoautomatiikan erityisominaisuudet ja helppokäyttöisyys olivat ratkaisevia tekijöitä uusien kanavien toimittajan valinnassa.

Kuivaamot toimitetaan huonekaluvalmistajan Stalowa Wolan yksikköön Puolaan. Heinola on aiemmin toimittanut huonekaluvalmistajalle Wielbarkiin viisi kamarikuivaamoa ja kolme suurta kamarikuivaamoa yrityksen Chociwellin yksikköön. Uudet automaattiset kanavakuivaamot otetaan käyttöön alkuvuonna 2019.

Heinolan Sahakoneet Oy kiittää luottamuksesta!

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS

Lataa lisää