AJANKOHTAISTA

5.9.2016


Seitsemän sahakonsernin valinta on ollut Heinolan kuivaamot vuoden 2016 aikana

SEITSEMÄN SAHAKONSERNIN VALINTA ON OLLUT HEINOLAN KUIVAAMOT VUODEN 2016 AIKANA – YHTEENSÄ 31 KUIVAAMOYKSIKKÖÄ, JOILLA KUIVATAAN YLI MILJOONA KUUTIOTA SAHATAVARAA VUODESSA!

Yhä useammat sahat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä ovat valinneet HEINOLAn Kuivaamot ja edistyksellisen HEINOLAn Eco Kuivaamoautomatiikan, johon on integroitu Laatukamari Opti® Kuivaussimulaattori, joka optimoi kuivattavan sahatavaran sisäisen kosteuden siirtymisen, kutistumisen ja kuivausjännitykset.

Asiakkaiden mukaan HEINOLAn Kuivaamoilla päästään tasaiseen korkeaan laatuun, HEINOLAN Ohjausjärjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen ja HEINOLAn kuivaamolaitteistot ja -rakennukset ovat laadukkaita. Lisäksi kyseessä on luotettava toimittaja, joka tarjoaa hyvää tukipalvelua lähellä.

Alkuvuoden 2016 tilaukset koostuvat yhdeksästä (9) täysautomaattisesta 2-vaiheisesta kanavakuivaamosta HFB ja kuudesta (6) täysautomaattisesta 2-vaiheisesta kanavakuivaamosta HTC. Lisäksi kamarikuivaamopuolella tilauskirjamme sisältää yhteensä kuusi (6) läpiajettavaa kamarikuivaamoa vaunuilla HCHD, kuusi (6) läpiajettavaa kamarikuivaamoa rullaradoilla HCHD ja kaksi (2) trukkitäyttöistä kamarikuivaamoa HCH.

Yhteensä siis 31 kuivaamoyksikköä, ja yli miljoonan kuution vuosikapasiteetti on tilattu vuoden 2016 aikana! Heinolan Sahakoneet Oy kiittää asiakkaitaan luottamuksesta ja aikoo jatkaa pitkäjänteistä panostustaan oikean kuivauslaadun varmistamiseksi.

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS

Lataa lisää