Lajittelulaitokset

HEINOLA on panostanut voimakkaasti sahatavaran käsittelyn teknologiaan jo yli 30 vuoden ajan.

Kehitystyötä on tehty sekä oman osaamisen voimalla että yritysostojen kautta. Sahatavaran käsittelyjärjestelmien kehitystyössä uraa uurtaneiden yritysten kokemukset ovat koottuna yhteiseen HEINOLA tuoteohjelmaan. Tinkimättömän kehitystyön tuloksena on luotu todennäköisesti maailman laajin ja nykyaikaisin lajittelulaitos. HEINOLAn paketointiautomatiikka pakkaa lajitellun erän nopeasti ja varmasti.

TUORELAJITTELU

Tilaajan yksilölliseen tarpeeseen sovellettu joustava, hellävarainen ja tehokas laitteisto. Laitokseen on helposti liitettävissä nykyaikainen automaattinen laadutuslaitteisto, sekä erilaiset portaattoman trimmauksen suorittavat katkaisulaitteistot. Saheet voidaan lajitella joko perinteisiin matalapudotteisiin pystylokeroihin tai uusiin vaakalokeroihin aina nopeuteen 180 kpl/min asti.

RIMOITUS

HEINOLA Rimoituslaitos on erikokoisten kuivaamokuormien tarkka ja nopea muodostaja. Laitoksen elementteinä ovat automaattinen rimansyöttö, jopa 13 rimaa ja rimoitusnopeus voi olla yli 200 kpl/min.

KUIVALAJITTELU

HEINOLA Kuivalajittelulaitos on monipuolisten myyntierien lajittelulaitos haluttuina tilaajasovelluksina. Jatkuvan syötön mahdollistava, jopa kiramoton syöttöosa ja kuivaamorimojen automaattinen niputus kuuluvat tehokkaan laitoksemme ratkaisuihin.

Laitokseen on helposti liitettävissä nykyaikainen automaattinen laadutuslaitteisto, sekä erilaiset portaattoman trimmauksen suorittavat katkaisulaitteistot. Lajittelu tapahtuu matalapudotteisiin pystylokeroihin tai hellävaraisiin vaakalokeroihin aina nopeuteen 180 kpl/min asti.

PAKETOINTI

HEINOLA Paketointilaitos kokoaa toimituserät huolitellusti ryhdikkäiksi paketeiksi. Varma laitteisto soveltuu hyvin erilaisiin layoutteihin. Nykyaikaiset leimaukset, suojaustavat, kulmasuojaukset, sidonnat ja raportit ovat sovittaessa toiminnoissa luonnollisesti mukana. Ladontanopeus jopa yli 20 kerrosta/min. Paketinkäsittelyn ergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota laiteratkaisuissa.

 

HEINOLAN LAJITTELULAITOKSET – HELLÄ, KOKENUT JA TEHOKAS

 

OTA YHTEYTTÄ

Veijo Malmi
Myyntipäällikkö
veijo.malmi@heinolasm.fi
+358 50 358 4406

Lataa esite PDF-muodossa

LAJITTELULAITOKSET