Mobiilihakkurit

HEINOLA valmistaa puuhakkeen tuottamiseksi energia- käyttöön useita erityyppisiä hakkureita. Nämä hakkurit on suunniteltu käytettäviksi yhtä hyvin maastossa kuin terminaalihaketuksessakin.

Ominaista kaikille HEINOLAn energiakäyttöön tarkoitetuille hakkureille on luotettavuus, vankka rakenne, suuri kapasiteetti, tasalaatuinen hake ja helppo huollettavuus. Kaikissa malleissa on murtopulteilla suojattu vastaterärakenne.

HEINOLA 1310 TRUCK – HAKKURISARJAN SUURIN

Hakkurisarjamme suurin hakkuri on varustettu 1300 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Hakkuri soveltuu koko-, ranka- ja runkopuiden sekä hakkuutähteiden haketukseen. Hakkeen tuotto jopa 400 im3/h.

HEINOLA 1014 TRUCK – HAKKURISARJAN LEVEIN

Hakkurisarjamme levein hakkuri on varustettu peräti 1400 mm levyisellä syöttöaukolla, 1000 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Suuren leveytensä ansiosta hakkuri soveltuu erinomaisesti hakkuutähteiden haketukseen ja on myös erinomainen koko-, ranka- ja runkopuiden hakettaja. Hakkeen tuotto jopa 350 im3/h.

HEINOLA 910 TRUCK – LUOTETTAVAA TEHOA OPTIMIKOOSSA

Hakkurisarjamme toiseksi suurin hakkuri on varustettu 900 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Hakkuri soveltuu koko-, ranka- ja runkopuiden sekä hakkuutähteiden haketukseen. Hakkeen tuotto jopa 300 im3/h.

HEINOLA 1310 PACK – ERILLISMOOTTORILLA

Kuorma-auton päälle asennettava HEINOLA 1310 PACK hakkuri on tehokas 565 kW erillismoottorilla varustettu hakkurikokonaisuus joka on saatavilla myös vaihtolavakiinnitteisenä. Hakkeen tuotto jopa 400 im3/h.

HEINOLA 1310 TRAILER – TERMINAALIHAKETUKSEEN

HEINOLA 1310 TRAILER on puoliperävaunun päälle rakennettu erillismoottorikäyttöinen hakkuri. Iso terärumpu, pitkä syöttöpöytä ja tehokas 565 kW moottori takaavat helpon työskentelyn terminaaliolosuhteissa. Hakkeen tuotto jopa 500 im3/h.

HEINOLA MOBIILIHAKKURIT – YKSINKERTAINEN ON YLIVERTAINEN

OTA YHTEYTTÄ

Matti Takatalo
Myyntipäällikkö
Mobiilihakkurit, teollisuushakkurit
matti.takatalo@heinolasm.fi
+358 50 354 5242