Mobiilihakkurit

HEINOLA valmistaa puuhakkeen tuottamiseksi energia- käyttöön useita erityyppisiä hakkureita. Nämä hakkurit on suunniteltu käytettäviksi yhtä hyvin maastossa kuin terminaalihaketuksessakin.

Ominaista kaikille HEINOLAn energiakäyttöön tarkoitetuille hakkureille on luotettavuus, vankka rakenne, suuri kapasiteetti, tasalaatuinen hake ja helppo huollettavuus. Kaikissa malleissa on murtopulteilla suojattu vastaterärakenne.

HEINOLA 1310 TRUCK – TERÄRUMMUN HALKAISIJALTAAN HAKKURISARJAN SUURIN

Hakkurisarjamme suurin hakkuri on varustettu 1300 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Hakkuri soveltuu koko-, ranka- ja runkopuiden sekä hakkuutähteiden haketukseen. Hakkeen tuotto jopa 400 im33/h.

HEINOLA 1014 TRUCK – LEVEYDELTÄÄN HAKKURISARJAN SUURIN

Hakkurisarjamme levein hakkuri on varustettu peräti 1400 mm levyisellä syöttöaukolla, 1000 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Suuren leveytensä ansiosta hakkuri soveltuu erinomaisesti hakkuutähteiden haketukseen ja on myös erinomainen koko-, ranka- ja runkopuiden hakettaja. Hakkeen tuotto jopa 350 im3/h.

HEINOLA 910 TRUCK – LUOTETTAVAA TEHOA OPTIMIKOOSSA

Hakkurisarjamme toiseksi suurin hakkuri on varustettu 900 mm terärummulla ja hakkeen heitolla. Hakkuri soveltuu koko-, ranka- ja runkopuiden sekä hakkuutähteiden haketukseen. Hakkeen tuotto jopa 300 im3/h.


MYYNTI-ILMOITUKSET KÄYTETYISTÄ HAKKUREISTA:
Katso täältä konetorin ilmoitukset


HEINOLA MOBIILIHAKKURIT – YKSINKERTAINEN ON YLIVERTAINEN

OTA YHTEYTTÄ

Petri Kvick
Projektipäällikkö
petri.kvick@heinolasm.fi
+358 44 732 3806