Särmäys

HEINOLAn särmäysautomaatti perustuu tunnettuun ja luotettavaan ASY600-koneeseen, joita on käytössä useita kymmeniä eri puolilla maailmaa.

Haitalliset poikittaissiirrot on poistettu siten, että keskitys, kiihdytys, mittaus ja särmäys tapahtuu samalla suoralla linjalla. Syöttöjärjestelmänä on joko kiramo- tai kasettijärjestelmä. HEINOLA toimittaa laadukkaat mittausjärjestelmät sekä profiilin että laadun mittaukseen yhteistyössä maailman johtavien mittari- ja kameravalmistajien kanssa.
HEINOLA on myös esitellyt uuden särmäysautomaattiversion, ASY800:n, jonka syöttöalueella kaikki keskeiset osat on uudistettu. Särmäyslinjan annostelu tapahtuu sähköservolla ja keskitys kuudella keskitinvarsiparilla. Painopyörien tuentaa on entisestään parannettu. HEINOLA ASY800-automaatilla särmäys sujuu jopa yhden kappaleen sekuntivauhdilla.

HEINOLA ASY600

Sovelluksia HEINOLA ASY600 mallin ainutlaatuisesta särmäysautomaatista on asennettu satoja ympäri maailmaa. Luotettava ja varmatoiminen ASY600 on osoittanut joustavuutensa ja soveltuvuutensa eri sahaus kulttuureihin.

HEINOLA särmäysautomaatit on rakennettu moduleista, joita yhdistelemällä ne soveltuvat erilaisiin sahalaitos ratkaisuihin. Pitkälle kehitetyn mittaus- ja automaatiojärjestelmän sekä tarkasti toimivien mekaanisten särmäyslaitteiden ansiosta menetelmällä saadaan optimaalinen saanto. HEINOLA ASY600 särmäysautomaatin kapasiteetti on keskimäärin 30 kpl minuutissa.

 

HEINOLA ASY800

Heinolan Sahakoneet on kehittänyt uuden version perinteisestä, pitkittäinmittaavasta HEINOLA ASY600-mallista. Kaikki koneen keskeiset osat on uudistettu ja tavoitteena on särmätä laitteistolla kappaleita lähes yhden kappaleen sekuntivauhdilla.
Uusia ominaisuuksia ovat mm. kiramon kolan korkeuden säätö, paksuuden automaattitunnistus kiramolla, kiramon taajuusmuuttajakäyttö ja kasettikuljettimien taajuusmuuttajakäytöt pulssianturiohjauksineen. Lisäksi keskityskuljetin on varusteltu täysin uudentyyppisellä sähköservoannostimella ja kuudella pneumaattisella keskitysvarsiparilla.
Särmäysautomaatin mekaniikka on suunniteltu niin, että se voidaan varustaa 1- tai 2-puolisella pitkittäin tai poikittain mittaavalla profiili- tai laatumittarilla.
Uusi HEINOLA ASY800 särmäysautomaatti mahdollistaa siis tehokkaat ja joustavat ratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti riippuen siitä mitä sahalaitoksen layout edellyttää. HEINOLA ASY800 särmäysautomaatin kapasiteetti on keskimäärin 50 kpl minuutissa.

OTA YHTEYTTÄ

Veijo Malmi
Myyntipäällikkö
veijo.malmi@heinolasm.fi
+358 50 358 4406

Lataa esite PDF-muodossa

SÄRMÄYS

HEINOLA ASY 600