HEINOLAN SAHAKONEET OY

Heinolan Sahakoneet Oy on johtava yritys mekaanisen metsäteollisuuden teknologian toimittajana markkina-alueellaan. Toimittamamme teknologia ottaa huomioon toimintaympäristön vaatimukset ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja omistajillemme. Asiakkaat valitsevat aktiivisesti Heinolan Sahakoneet Oy:n toimittamat innovatiiviset ja teknistaloudellisesti kilpailukykyiset tuotteet.

 

ARVOT

Nämä yhteiset arvomme määrittävät tavoitteemme. Ne ovat periaatteita, joiden mukaan toimimme ja jotka ohjaavat valintojamme. Arvot kuvaavat työyhteisömme tahtotilaa.
  • Osaaminen
  • Jatkuva kehitys
  • Avoimuus
  • Luotettavuus
  • Kansainvälisyys
  • Korkea yritysetiikka

 

KONSERNI

Lifco AB on pörssinoteerattu yhtiö jonka pääomistaja on ruotsalainen teollisuusmies Carl Bennett. Yhtiöllä on yli 700 miljoonan euron liikevaihto ja se työllistää noin 3000 henkilöä. Lifcossa on noin 100 yritystä ja toimintaa 28 maassa. Katso lisää www.lifco.se

 

HISTORIA

1890

Ensimmäiset raamisahat Karhulasta Ahlströmiltä.

1930-1970

Kehäsahojen valtakausi.

 

1965

Plan-Sell Oy perustettiin Helsinkiin.

 

1966

Plan-Sell Oy:n konepaja perustettiin Heinolaan.

 

1966-1980

Kotimaan toimitusten ohessa mm. yli 100 rimoituskonetta ja yli 30 tasaamoa silloiseen Neuvostoliittoon.

 

1980-luku

Särmäysautomaatit yleistyivät Suomen sahoilla. Plan-Sell ja Ahlström yhteen sahakoneiden osalta. Valmetin sahatavarankäsittelyliiketoiminta ja Bioneerin hakkuriliiketoiminta ostettiin.

 

1990-luku

Vuosikymmenen alkupuolella useita uusia sahalinjoja Suomeen.

 

1995

Troponor, sittemmin Sorb Industri Ab omistajaksi. Vuosikymmenen loppupuolella lähes 100% markkinaosuus sahalaitoshakkureissa.

 

2000-luku

Venäjälle suuria laitostoimituksia, kotimaassa paljon laitosmodernisointeja, energiahakkurit voimakkaasti kuvaan mukaan.

 

KATSO HEINOLAN SAHAKONEIDEN HISTORIAVIDEO:

OTA YHTEYTTÄ

Kari Kiiskinen
toimitusjohtaja
kari.kiiskinen@heinolasm.fi

Lue uusin HEINOLA News -asiakaslehtemme

HEINOLA NEWS