HEINOLA service

HEINOLAN huolenpitopalveluiden nimi on jatkossa HEINOLA service. Entinen HEINOLA care -nimi vaihdettiin korostamaan HEINOLAN vahvaa roolia asiakkaidensa ennakoivan kunnossapidon kumppanina.

Tuottavuuden kannalta on tärkeää, että tuotantohäiriöitä voidaan ehkäistä jo ennalta. Mekaaninen kunnossapito, automaation kunnossapito, ennakkohuollot, etäpalvelut ja varaosat ovat tässä työssä merkittävässä roolissa. Jokaisella tuotealueella on omat asiantuntijansa, joista muodostuu monipuolinen HEINOLA service-joukkue. Palvelemme asiakkaitamme eri puolille maailmaa. Team HEINOLA takes care on ilmaisu, jota haluamme käyttää kertomaan tavastamme toimia niin huollon kuin muidenkin toimitustemme yhteydessä.

VARAOSAT JA TARVIKKEET

Varastossamme on noin 50 000 tuotetta valmiina lähetettäväksi. Asiakkaamme ympäri maailmaa saavat tarvitsemansa alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti kattavasta varastostamme Heinolasta. Voimme taata toimittamiemme varaosien laadun, sillä olemme valinneet ne tiukan seulan lävitse. Toimitukset hoituvat joustavasti myös Ahlströmin, Valmetin, Hammarsin, Plan-Sellin, Satekon ja Nordautomationin toimittamiin sahalinjoihin ja sahatavaran käsittelylaitoksiin sekä Ahlströmin ja Perusyhtymä/ Bioneerin toimittamiin hakkureihin.

KUNNON KOMPONENTIT

Kehitämme jatkuvasti palvelun ja toimitusten välineitä. Olemme osa kasvavaa tilaajiemme verkkoa – suoraan sähköisten yhteyksien ulottuvilla. Päivittäisiä yhteistyökumppaneitamme ovat maailmanlaajuisesti tunnetut komponenttitoimittajat.

AUTOMAATIO- JA MEKANIIKKAHUOLTO

Osaamista, kokemusta ja kapasiteettia. Näistä palikoista rakentuu paras huoltopalvelu. Haluamme, että asiakkaanamme tiedät, mitä huollon aikana on tapahtunut ja miten jatkossa menetellään. Automaation suunnittelu- ja kehittämistyössä työskentelee parisenkymmentä osaajaa. Kaikki huolto- ja modernisointipalvelut tälle alueelle ovat saatavissa samalta toimittajalta, suuri osa jo etäpalveluna.

OTA YHTEYTTÄ

Antti Ojapalo
Myyntipäällikkö
HEINOLA service
antti.ojapalo@heinolasm.fi
+358 44 732 3810

Lataa esite PDF-muodossa

HEINOLA SERVICE