AJANKOHTAISTA

31.8.2023


Esittelyssä uusi automaatiosuunnittelijamme: Badr Laouini

Heinolan Sahakoneilla aloitti elokuun alussa uusi työntekijä, Badr Laouini. ”Bade” tulee vahvistamaan Heinolan automaatiotiimiä ja omaa jo pitkän ja monipuolisen kokemuksen alalta. Tässä blogissa esitellään Badea hieman tarkemmin, joten parasta päästää mies itse ääneen.

”Olen syntynyt Tampereella 27 vuotta sitten ja käynyt kouluni siellä. Nykyään asun Kangasalla perheeni kanssa. Olen opiskellut opinnäytetyötä valmiiksi koneautomaatioinsinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulussa TAMKissa.

Olen ollut opintojen ohessa työelämässä jo pidemmän aikaa ja tehnyt AFRYllä automaatiosuunnittelua: logiikkaohjelmointia ja käyttöliittymiä. Teollisuusautomaatio on tuttua moneltakin eri alalta.

”Meille ei riitä, että saamme ohjelmistot toimimaan, vaan haluamme saada ne toimimaan erinomaisesti.”

Heinolaan tulin tekemään aika lailla samaa työtä. Erona on tosin se, että täällä pääsen tekemään Heinolan omia ohjelmistoja ja kehittämään olemassa olevista uusia versioita ja entistä parempia. Mietimme jatkuvasti, miten voisimme saada niistä yhä parempia asiakkaidemme hyödyksi. Meille ei riitä, että saamme ohjelmistot toimimaan, vaan haluamme saada ne toimimaan erinomaisesti. Autan myös asiakkaitamme: jos heillä on tarve saada joku asia toimimaan paremmin ohjelmistopuolellaan, tutkin, miten se voisi onnistua.”

 

”Heinolan ekspertiisi, kuivaamomaailma, on erittäin mielenkiintoinen.”

 

Positiivinen ensivaikutelma uudesta työpaikasta

”Olen ehtinyt olla uudessa työpaikassaan vasta noin kuukauden päivät. Siitä huolimatta talo tuntuu jo tutulta ja ennen kaikkea mieleiseltä. Ihmiset ovat todella mukavia, ja kaikki ovat halukkaita auttamaan uusissa asioissa. Ei ole oikeastaan väliä, keneltä kysyy, kun aina saa apua. Olen saanut vaikutelman, että ihmiset ovat täällä erittäin osaavia omissa töissään.

Heinolan ekspertiisi, kuivaamomaailma, on erittäin mielenkiintoinen. Haluankin oppia siitä kaiken mahdollisen, sillä olen päässyt vasta pintaraapaisun tasolle. Toivottavasti pääsen tekemään pitkän uran Heinolan palveluksessa. Kotimaan lisäksi pystyn auttamaan Heinolaa myös kansainvälisesti. Puhun ranskaa ja arabiaa kuin äidinkieltäni, lisäksi englantia.”

 

Vapaa-ajalla jalkapalloa ja kavereita

”Työn ohella tykkään liikkua paljon. Pelaan jalkapalloa pari kertaa viikossa ja käyn salilla, minkä lisäksi ehtii ja jaksaa. Lisäksi vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa aikaa viettäen. Elämä on sopivan vilkasta juuri nyt, ja olen erittäin tyytyväinen työhöni Heinolassa. Ja asiakkaille terveisiä: saa olla yhteydessä!

 

Badr-Eddin Laouini
Automaatioinsinööri
+358 44 732 3836 +358 3 848 411
badr.laouini@heinolasm.fi

Toimitusvalikoimaan kuuluu kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Meillä on lisäksi satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Tutustu tarjontaamme

Lataa lisää