Teollisuushakkurit

HEINOLAlla on satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja yritys onkin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Kestävillä HEINOLA hakkureilla tuotetaan tehokkaasti korkealaatuista haketta joka täyttää hyvin sellu- sekä energiateollisuuden laatuvaatimukset. Saanto on korkea, koska hienon jakeen osuus on alhainen. Hakkeen laatu tehdään hakkurilla eikä seulalla.

SAHOILLE

HEINOLA hakkurit on kehitetty sahalaitosten pintojen, rimojen ja tasauspätkien hakkureiksi. Tarjolla on useita erikokoisia ja erilaisilla syöttölaitteilla varustettuja hakkurimalleja.

VANERITEOLLISUUTEEN

Vaneriteollisuuden jäteviiluille ja purilaille on kehitetty omat hakkurit, joilla tehdään korkealaatuista selluhaketta. Myös reunasyrjäjätteet haketetaan tehokkaasti HEINOLA hakkureilla.

SELLU- JA PAPERITEOLLISUUTEEN

Suuret kuilusyöttöiset rumpuhakkurit soveltuvat sellu- ja paperiteollisuuden tasauspätkien haketukseen.

ENERGIAHAKEASEMILLE

HEINOLAlta löytyvät tehokkaat mallit hakeasemien hakkureiksi. Näillä voidaan tuottaa laadukasta polttohaketta esim. koko- ja runkopuusta. Kuoritusta runkopuusta voidaan tehdä myös selluteollisuuden laatuvaatimukset täyttävää haketta.

HELPPO KUNNOSSAPITO

Hakkurit on suunniteltu niin, että niiden huolto on helppoa ja turvallista. Teränvaihto on vaivatonta suuren huoltoluukun ja erinomaisen teräkiinnitysmekanismin ansiosta. Vastaterän vaihto ja säätö voidaan tehdä hakkurin ulkopuolelta

Lataa esite PDF-muodossa

HAKKURIMALISTO