AJANKOHTAISTA

3.1.2024


Heinola Service -varaosamyynnin tiimiä vahvistaa Olli Kiuru

Olli Kiuru aloitti Heinolalla alkuvuodesta 2023. Ikänsä Heinolassa asunut Olli liittyi osaksi varaosamyynnin osaavaa porukkaa. Annetaanpa Ollin itsensä kertoa lisää.

 

”Olen kotoisin Heinolasta ja asunut kaikki 25 vuotta elämästäni täällä. Valmistuin vuonna 2022 Lahden ammattikorkeakoulusta puutekniikan insinööriksi. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta tämä puutekniikka oli ykkösenä alusta asti. Ja kun valmistumisen jälkeen täältä Heinolasta tarjottiin töitä, en epäröinyt. Oli hienoa saada heti alusta asti koulutusta vastaavaa työtä.

 

Olen liikkunut metsässä koko ikäni, ja se on lähellä sydäntäni. Olin jo opiskeluvuosinani kesiä töissä vaneritehtailla Jyväskylässä ja Savonlinnassa sekä yhden kesän Versowoodin sahalla. Täällä Heinolassa aloitin tämän vuoden tammikuussa. Teen Heinola Service -puolella varaosamyyntiä.

 

Monipuolinen työnkuva

 

Meillä on varaosamyynnissä neljän hengen tiimi. Vajaan vuoden kokemuksella voin jo sanoa, että työni on erittäin monipuolista ja kiehtovaa. Työ vaatii ymmärrystä sahakoneiden toiminnasta ja rakenteesta, jotta pystyn auttamaan asiakkaitamme sopivien varaosien valitsemisessa. Työ sisältää luonnollisesti paljon myös asiakaskohtaamisia, joten hyvät kommunikaatio- ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä. On osattava kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Asiakastarpeita pitää ymmärtää myös taloudellisesta näkökulmasta, ja heille on pystyttävä tarjoamaan taloudellisesti järkeviä ratkaisuja.

 

”Työssä yhdistyvät tekninen osaaminen, asiakaspalvelu, kaupallinen näkemys ja jatkuva oppiminen.”

 

Sahakoneiden teknologia kehittyy jatkuvasti, joten alalla työskentelevien on pysyttävä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja teknologioista. Samaan aikaan arkistoista pitää penkoa vuosikymmentenkin takaa asioita, jota olemme asiakkaillemme toimittaneet. Skaala on laaja, mikä tekee arjesta erittäin mielenkiintoista. Työssäni yhdistyy tekninen osaaminen, asiakaspalvelu, kaupallinen näkemys ja jatkuva oppiminen.”

 

Vapaa-ajallakin metsä ja luonto keskiössä

”Harrastan vapaa-ajalla muun muassa metsästystä, golfia ja koirien kanssa ulkoilua. Näin ollen metsä ja luonto on läsnä muutenkin kuin työn kautta. Näiden lisäksi tulee pelattua sählyä ja muita pallopelejä.

 

Olli Kiuru
Sales Engineer
p. +358 44 732 3833
olli.kiuru@heinolasm.fi

 

Toimitusvalikoimaan kuuluu kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Meillä on lisäksi satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Tutustu tarjontaamme

Lataa lisää