AJANKOHTAISTA

24.1.2020


Kohti uutta, hyvin positiivisena

Otin vuonna 2019 vetovastuun HEINOLAn Sahakoneista. Hyppäsin liikkuvaan junaan, jota Kari Kiiskinen oli kuljettanut ansiokkaasti vuosikymmeniä. Sinä aikana niin maailma kuin HEINOLAkin on muuttunut paljon.

HEINOLAlla on vahva asema markkina-alueellaan. Siitä huolimatta ei auta tehdä ”niin kuin aina ennenkin.” Markkina muuttuu jatkuvasti, joten meidänkin on kehitettävä uusia ratkaisuja. Esimerkiksi sahojen yksikkökoot kasvavat jatkuvasti. Siihen meillä on valmiudet vastata osaamisellamme.

Kaiken kaikkiaan HEINOLAssa lähdetään kohti uutta vuosikymmentä erittäin positiivisin mielin. Meillä on koko maailman mittakaavassa ainutlaatuista osaamista alallamme. Siksi pystymme kehittämään jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Se ”Näkyy viivan alla.”, kuten tuppaamme sanoa. Osaamisella muodostetaan tänäkin päivänä kopioimaton kilpailuetu.

Osaamiseen liittyy myös tietty vastuu. Näytämme suuntaa, mihin mekaaninen sahateollisuus on menossa. Ratkomme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän arjen haasteitaan – ja sitä meiltä myös odotetaan, ja siihen olemme valmiita. Hyötyähän asiakkaamme meiltä haluavat.

Kyky ja halu tehdä. Ehkä siihen kiteytyy HEINOLA vuonna 2020. Uskomme, että kokenut mutta nuorekas ja innovatiivinen porukka varustettuna erittäin hyvällä tiimihengellä on voittajaresepti tämän päivän maailmassa.

Jan Räsänen
toimitusjohtaja, Heinolan Sahakoneet Oy

Toimitusvalikoimaan kuuluu kuivauksen teknologiat sekä näiden automaatiot turvaratkaisuineen. Meillä on lisäksi satavuotiset perinteet hakkurivalmistuksesta, ja olemmekin Euroopan johtavia hakkuritoimittajia.

Tutustu tarjontaamme

Lataa lisää